מפרגנים לעסקים- אצל מושיקו בשרים

מפרגנים לעסקים- אצל מושיקו בשרים

מושיקו אדרי, בן 40, נשוי לרוזי ואב ל2 בנות. גדל והתחנך בקרית גת, ממשיך דרכו של אביו בעסק המשפחתי.

מתי העסק הוקם?

ב1980, בתחנה המרכזית בק.גת. לאחר מספר שנים עברנו למרכז המסחרי בכיכר פז 5.

למה דווקא הלכת לתחום הזה?

זה עסק משפחתי ואי עובד בעסק מגיל קטן.

האם קרית גת זאת עיר נוחה לבעלי עסקים לדעתך?

כמובן, התושבים חמים ומפרגנים.

ספר לי על מקרה מצחיק שקרה לך עם לקוח..

לק' ביקש פיתה שווארמה, אחריי שסיים לאכול גילה שבכלל אכל פלפל.

מה החלום שלך?

להמשיך להאכיל את הלקוחות שלי, לראות שטעים להם והם מרוצים.

אם היית יכול לבחור התחום אחר במה היית בוחר?

לא הייתי משנה מקצוע, רק בתחום האוכל והמזון.

מה הטיפ שלך לעסק מתחיל?

שיהיה רציני, שייתן שירות טוב וחיוך ענק לכל לקוח.

מה ה"אני מאמין" של העסק שלך?

להגיע כל בוקר עם חיוך ולהאמין במה שאתה עושה.

מה התחביב שאתה לא מוותר עליו?

רכיבה על סוסים.

מה מנת הדגל שלך?

קבב ביתי

מה מרגיע אותך?

שהילדים והמשפחה שלי שמחים ומאושרים.

 

 

 

פורסם על ידי

תגובות פייסבוק

תגובה אחת

כתוב תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

*