צהריים של מסעדה, בבית

צהריים של מסעדה, בבית

מאת:מור אוחנה

צהריים של מסעדה, בבית- פסטה ברוטב שמנת עם ברוקולי, קישוא ופילה אמנון

מתכוני פסטה יש המון בכל מקום והאמת היא שבצדק.

יש כל כך הרבה אופציות לרטבים ותוספות ככה שזה אף פעם לא משעמם- ומי לא רוצה מנה קלה ומרשימה?

אצלנו בבית יש הרבה ורסיות לפסטה מכל מיני סוגים, רטבים ותוספות ואני תמיד מגוונת ועושה ניסויים חדשים, אחד מהם ממש כאן לפניכם והוא אחד האהובים עליי.

מחפשים מנה מורכבת עם הרבה מרכיבים והרבה זמן הכנה? הפסטה הזו לא בשבילכם 🙂

אם אתם מחפשים איך לשדרג את הפסטה שלכם לארוחת צהריים חלבית כיפית- בואו נעשה את זה יחד.

 

מצרכים:

* חבילת פסטה שאוהבים

* 500 מל שמנת לבישול/שמנת להקצפה 38%

* חצי חבילת ברוקולי קפוא

* קישוא חתוך לקוביות בינוניות

* 2 חתיכות פילה אמנון ללא עור חתוכות לקוביות גסות

* 3 כפות שום כתוש

* 3 כפות שמן זית

* מלח ופלפל גס לפי הטעם

 

אופן ההכנה:

* נכין את הפסטה לפי הוראות היצרן ונשמור בצד בערך כוס חד פעמית של מי בישול של הפסטה.

* נחמם מחבת רחבה ונוסיף את השמן, השמנת ומי הבישול ונביא לרתיחה קלה.

* נוסיף את השום, המלח והפלפל, נערבב היטב ונוסיף את הברוקולי וקוביות הקישוא ונערבב שוב לאיחוד. נכסה במכסה, נוריד לאש בינונית ונביא שוב לרתיחה.

* נוסיף את קוביות הדג, נערבב שוב ונכסה לבישול של עוד 10 דקות.

* נוריד מהאש, נערבב הכל ונאחד בין הפסטה לרוטב.

 

שדרוגים:

* את האמנון אפשר להחליף בקוביות סלמון או לוותר על דג לחלוטין.

* ניתן להחליף חלק מהברוקולי או הקישוא בכרובית.

* ניתן להוסיף בזיליקום קצוץ- טעים ומשדרג ממש!

 

בתאבון ❤️

רוצים עוד?הקליקו לאינסטגרם של מור -> mor.ohana@ 
פורסם על ידי

תגובות פייסבוק

כתוב תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

*